klik2..

Saturday, April 4, 2015

BB CREAM HEBAT?

BB CREAM HEBAT?

Ini yang saya kata hebat..

Anda perlu cuba dulu baru boleh katakan apa yang saya tulis benar atau tidak.. 

Hubungi saya untuk dapatkan produk hebat ini.. 

Hanya RM 55.00 

Effi Rahmat  

Call/Whatsapp/Telegram 012-6376422 

Email mirzashoppe@gmail.com


Friday, March 20, 2015

DISTRICT 21 @ IOI MALL PUTRAJAYA

Assalammualaikum..
Kejap jer cuti sekolah dah menjengah.. Rasa macam baru je daftarkan budak sekolah ritu.. Tup tup dah amik result xm sblm cuti sekolah.. Tak lama terus cuti lak.. Maka tiga hero akak tu pon akan bercuti.. Diorang dah sesiap sound.. Boring dok umah... Ala hai anak oii.. Time mama ko kecik lagilah xde program time cuti.. Ok jer.. Boring tu tak bagus.. Bersyukur ya anak.. Ada org rumah takde internet pon.. Jgn kata astro.. Tibi pon xde tau.. Insaf skjap.. Huhu..

Ok.. Xm diorang elok.. Sorang dpt no satu.. Sorang dpt no sebelas.. Mama korang ni bersyukur nak oii.. Kita dah usaha kan.. Kipidap.. Gitu.. Mana yg kurang elok kita tambah baik.. Yg penting bekal tu.. Bekal..

Cuti raya cina ritu dah balik kg.. Yang sebenar balik kg tu balik johor ya.. Rumah mak akak nih.. Sbb kampung jiboi yang kat sini tuh mmg selalu balik dah.. Jadi cuti nih idokle balik johor.. Walau ttp selalu rasa nak balik.. Nak jumpa mak abah yg dirindui.. Huhu.. Jadi cuti skolah dgn cuti mama papa yg tak bape nak byk.. Uii.. Papa punya byk.. Mama jer yg sket.. Maka dgn itu mama isytiharkan senin lepas mama cuti.. Kengkunun nak bwk budak bejalan..

Maka pg senayan tu terus akak sibuk ururs budak2.. Kengkunun sopink komplek tu bukak terus nak terjah.. Hihi.. Mlm tu baru budak2 tau mama mo papa nak bwk gi district 21.. Tp apa kebenda tpt tu mmg diorang x tau.. Mama tau pon pasal faizal budak opis tu citer.. Kitehorang mmg kepoh sikit.. Hihi.. Bebudak grup feb bulan kita ada plan nak gi.. Tp plsn punah saat2 hampir sbb hal yg x blh dibendung.. Haha apalah ayat akak nih.. Sapa suh baca kan..
ni gambar dari http://www.district21.com.my
Bebalik pd citer asal.. Sampai kat district 21 tu kna gi kaunter utk isi form.. Kira apa berlaku atas tanggungjawab sendiri lerr.. Masukkan suma org bwh tanggungjawab kita.. Perlu nama dan no kad pengenalan.. Termasuk org yg non-active.. Ehh.. Apa lakk tu.. Sbb boleh jer masuk tp tak main.. Kena byr gak.. Rm seploh.. Ok akak citer pasal bayaran ok..
                      Budak2 = rm 45 untuk yg lebih 90 cm.. Kurang dari tu free..
                      Dewasa = rm 55
                      Non-active = rm 10
Tapi.. Dia ada pakej.. Untuk 4 org masuk.. Tak kire apa size diorang sebut PACKAGE ACTIVE 4 dikira rm 165.. Cam akak punya sbb ada 4 budak maka budak count satu pakej.. 2 adult dan satu non active jadilah rm 285.. Gitu.. Eh.. Akak gi ni blm gst tau.. Kot pasni rega lain x tau ler akak..
 Ni gambar anak-anak sebelum masuk.. yang berdiri paling rendah tu anak buah akak..

Cuti sekolah bukak 10 pg sampai 10 mlm.. Ko maenlah sampai lebam.. Dah kuar boleh masuk balik.. Tapi outside food not allowed.. Dan mesti pakai kasut.. Glove dan socks akan diberikan.. Dah termasuk dlm bayaran.. Mmg ada yg khas.. Ada getah punya.. Akak ni semangat.. Suma mmg lengkap dgn sport attire.. Sesuwai sgt..

Kol 11:02:54 dah dpt resit masuk.. Mmg sesunggguh ler kan.. Pastu masuk x tau nak maen apa dulu.. Lol.. Byk sgt nih... Hihi.. Bebudak pon sama.. Kita balun jelah..
Gambar akak ler nih.. kat atas tuh.. kecik bebenor kan?? tinggi ok.. hihi..
Nak citer lagi tapi............
Bersambung..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..