klik2..

Sunday, May 23, 2010

Hadiah untuk Teacher Akif

Salam all,

semalam tadika akif ada buat teachers day.. so sempat ler aku siapkan gift cikgu dia.. walaupon niat asal nak wat 6.. untuk semua cikgu yang keje situ.. tapi tiga je yang sempat.. so bagi cikgu yang ajar dia jelah...

Thanks a lot Teacher Shanti, Teacher Lia and Teacher Habibah.. memang besar kesannya apa yang diorang ajar.. memang nampak ler diorang ajar dengan bersungguh²... Ni ler bookmark yang sempat aku siapkan...

Aku gabungkan foam sheet dengan felt.. hehe.. bolehlah..

Nanti nak nulis panjang lagik.. siapkan laundry jap.. hehe..

Chow..

2 comments:

maksu said...

cantekkk..hehehe

fatin said...

sungguk santek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..