klik2..

Tuesday, May 25, 2010

Koleksi Felt - Pengenalan - DISKAUN!

Salam all,

Ni ler koleksi felt yang aku ada..


Sekiranya ada yang berminat aku boleh supply felt ni.
Saiznya ±12'x12'.. aku jual dengan harga RM X.XX sekeping. Ada dua jenis, yang keras dan lembut. Kalau berminat leh email kat aku mamamirza79@yahoo.com. Kalau ada yang bagi feedback nanti aku letak kod untuk setiap color.. takpon tinggalkan je comment kat sini.. cuma delivery charges korang kena tanggung sendiri.. leh pilih pos express atau pos laju.. kalau banyak aku leh bagi DISCOUNT.. no prob..

nanti aku update lagi..
chow..

5 comments:

putri_roh said...

wah.. wah.... sudah berkembang.... murahnye... tapi sayang baru je beli.. uhu.. takpe.. lepas nih bleh tgk shop awok dulu yek...

asma HazeLnut said...

saye ...saye...hihi..tgu gaji nanti saye oder..dah tntu xde delivery caj kan??kan??hehe

fatin said...

bley berniage ni kak effy...

asfz lily said...

berAPA HARGA??

Anonymous said...

camne nak order?plzz emel me aemynana@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..