klik2..

Thursday, June 24, 2010

BBY.. HOSPITAL.. ICU Part 1

Salam all,

lama dah tak update blog nih... dan selama itulah pelbagai cabaran (Alhamdulillah) merintangi perjalanan hidup ini... untuk bergelar ibu kepada seorang lagi zuriat hasil perkongsian hidup kami... kali ini perjalanan getir terpaksa aku tempuhi.. (Alhamdulillah).. bagiku semuanya mengandungi pengajaran terbesar dalam hidupku.. dan ALLAH HANYA MENDUGA INSAN YANG MAMPU MENANGGUNG DUGAANNYA.. dan aku bersyukur untuk kesekian kalinya..

Rasanya mmg banyak benda yang nak aku tuliskan.. tapi biarlah aku menulis mengikut kemampuanku.. (masih belum betul² sihat).. cuma nak share tentang kegembiraan kami sekeluarga.. menerima seorang lagi cahaya mata... melengkapkan 3 orang lelaki yang akan menggamatkan rumah kami.. hehe.. MUHAMMAD FIRAS MIRZA BIN MUHAMMAD HIJRAH.. firas tuh gigih.. mirza tuh pulak anak yang baik.. memang ketiga² boys tuh MIRZA kami ler.. hehe..

Terima kasih tak terhingga untuk insan² yang banyak memberikan sokongan terutama hubby, nur, mak, apak, k khis, mak, abah, fiza dan semua yang turut mendoakan aku... jasa kalian hanya Allah yang dapat membalasnya...

Till then..

3 comments:

fatin said...

Congratulation kak effy.
semoge kak effy dan baby sihat2,ceria2,happy2,dan dimurahkan rezeki..
Semoga Firas jadi anak yang soleh..
hhhmmm...btw..kalo tak salah aten Firas ni byk maksudkan,act kawan aten ade name firas means ketajaman akal..=))..sedap name tu...

MAMA 2 MIRZA said...

Thanks aten.. miss u.. lamer tak jumpa... ayah diorang yang bg tuh.. akak pilih je dari list tuh.. ingat nak letak start huruf r.. tapi suka plak kat nama firas nih.. hehe.. hows life?..

fatin said...

life ok2 je...cume semakin mencabar..miss kak effy sesangat..tu la 4/7 ni ade kenduri aqiqah..kalo dah habeh pantang leh akak dtg kan..xpe..soh abg hijrah bwk akif ngan haraz mkn kamben ehh..^^,..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..