klik2..

Tuesday, June 1, 2010

Special Congrats to My Love..

Salam all,

saja je nak nak tuliskan entry ni untuk yang tersayang... tahniah atas pencapaian.. walaupon akan berdepan dengan halangan yang lebih besar selepas ini, tapi itu semua bukan masalah.. kita akan hadapinya bersama-sama.. you and me.. more than 10 years... segala kesukaran, cabaran, halangan pasti akan kita hadapi bersama selagi kepercayaan, kasih sayang, kerjasama dan cinta menjadi pegangan kita..

untuk tugasan baru yang lebih mencabar, selamat berjaya.. semoga Allah akan mempermudahkan segala urusan kita..

sepenuhnya kepercayaan dan sokongan dari...
-isterimu @>-->--

2 comments:

asma HazeLnut said...

ape bende???hehe..sebok je nur ni kan..

akak tlg nasehat nana kan,jgn la heboh2 sal nur nak ikat tu sume..aritu tulis kat blog sbb excited..beselah..cam akak dulu msti excited kan..hehe..ade ke mgu lps die tnye sal org tu dpn mak..adoiyai..daus tu baru lg keje..nur ni haa keje tetap pun xde..plan nye ialah nak keje tetap dulu..dah puas blnje umah,mak bapak sume baru lah nak seryes..akak pon paham haji abd. wahab tu camane..so nur kene plan betul2 n carik mase plg sesuai..pastu kannnn...paling berbulu sbb ade org dengki kitorang..saaaaaaakkkitttttttt ati..di kalangan kawan kami juge..asik2 comment blog jadik anonymous..nur delete aje!!!lagi 1..biarlah akak+nur+nana je tahu..aci xpayah kot..hehe..sekian..

MAMA 2 MIRZA said...

oraitte nur.. no prob.. nanti akak cakap kat nana... hehe.. takde pape sangat... now abg tu dah bertambah beban tugas sbb dah jadik area leader.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..