klik2..

Monday, July 12, 2010

Keychain Akif dan HP Strap

Salam all,

Ni keychain yang aku buat untuk anak bujang aku Akif... dapat beg baru dari ayah.. beg spiderman.. dapat no 1 dalam kelas masa mid year exam aritu.. so mama buatkan ler keychain... ni depan dan belakang..


Pastu rajin plak nak wat HP strap nih...



Hasil tangan aku...
- Mama bz-

5 comments:

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

kak...boleh jual ni..cantik laaaaa....

Cyda Acme said...

effi ... aku dgn yanie nak order bleh tak key chain tuh? kot akunya letak nama Adli n Arif depan blakang :D hu3 aku serius nih tau ...

MAMA 2 MIRZA said...

baru belajar² ler buat.. start rajin pon masa tengah mengandung.. pastu arituh aku dok jahit² mak mertua aku kata dalam pantang tokleh jahit... so kenalah aku tunggu ari selasa depan baru leh start balik.. huhu.. nanti aku watkan ye.. hehe..

nur maksu said...

dah leh jalan bisnes ni.. =)

noradzlina.kamdani said...

wah...pandainye, xtau plak ko pandai buat cenggini...kagum la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..