klik2..

Friday, July 23, 2010

MIRZA SHOPPE - AKUBILERRAJIN GIVEAWAY

Salam all,

Kali pertama buat GIVEAWAY nih... saja je nak tambahkan kengkawan dan kembangkan idea aku biler aku rajin nih.. Aku start arini (23 Julai 2010)  sampai 31 Ogos 2010... so join ye.. (agak² ada yang sudi tak??)..

Nak join... Syarat²
  • Sesiapa pon boleh asalkan ada blog...
  • Jadi follower ya.. saja je nak tau siapa² yang suka aku nyer blog nih.. hehe..
  • Tinggalkan comment pastu letak sekali address blog korang..
  • Buat satu entry kat korang nyer blog.. pastu letak ler skalik gambar kat atas nih + linkkan kat blog aku nih...
  • Dalam entry tuh tulis skalik ya... MAMA MIRZA NI ........ sambung ler pape... kire cam slogan ler.. (ntah pape je kan aku nih)...
Apa korang dapat...
Ada dua benda.. 
1st prize nih korang dapat:
  • Felt 5 keping saiz A4.. kaler cam dalam gambar atas tuh..
  • Set dalam bungkusan purple tuh... ada benda² yang aku jadikan muka tuh..
  • Grosgrain ribbon satu.. gunting satu...
  • Voucher..
Sikit je.. so nanti aku bagi berdasarkan slogan tuh... kalau boleh citer sikit pasal aku.. dan kalau aku rasa besh aku choose ler.. Pastu kalau tak berjaya dapat hadiah tuh aku sediakan set kedua...
2nd prize nih .. aku cabut ler peserta bertuah tuh.. Apa korang dapat... Felt 5 keping saiz A4 dengan set bungkusan purple tuh.. cam dalam gambar yang bawah tuh.. huhu...

Felt yang belakang tuh ada dalam koleksi aku.. kalau rasa² berkenan leh contact aku... mirzashoppe@gmail.com.. (sempat lagik tuh)...
Ok selamat berkenalan dan bergiveaway.. hehe..

-Mama Mirza-
 

36 comments:

Jarinah said...

Salam...suka sgt dgn item giveaway mirza ni..dah ikut dah semua syarat2nya.Ttg entry pula dah ada dlm blog sy. Bleh la dtg menjenguk ye.. ^_^ http://jaqizacraftworld.blogspot.com

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

kopoklekor said...

da join....

meh tgok ntry k..

http://yeedizaty.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

MALAYSIA Giveaway said...

Salam, saya dah listkan contest u dekat MALAYSIA Giveaway, you may wish to add RM5 for contest banner or RM15 to place your contest on sticky mode post.. Thanks ya

zaikulim said...

salam zai join jugak ok

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

Nieylicio Kerolicio said...

Nys j0in!

http://kerorokeroppi.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

tiefazatie said...

salam sis...=)
ifa nak join gak..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/07/mirzashoppe-giveaway.html

tq!

asfz lily said...

Salam sis,
asfz pon join juga..

http://asfzlily.blogspot.com/2010/07/mirzashope-giveaway.html

M.r.S. K.i.E.K.e.Y said...

MAMA MIRZA NI BEST..SUPER DUPER VERSATILE... ((wah bodek nampak..hahaha))

Saya Sayang Mama Mirza
I love Mama Mirza

Sekian,
http://ownbykie-key.blogspot.com/

ummie_mirahaziq said...

ai nk join gak
my entry
http://anakku-een.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

Qard91 said...

join

http://qard91.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

rosilah said...

saya join bersama ok

http://rosilahi.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

Ibu Ayra said...

salam kenal...

ros join
http://rosrusli.blogspot.com/2010/08/presenting-nak-join-klik-sini_01.html

TQ!

cicakgirl said...

assalamualaikum,
salam perkenalan
saya sertai!
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/mirzashoppe-giveaway.html

Anonymous said...

SALAM MAMA MIRZA SY DAH JOINT DAH GIVEAWAY MIRZA...

Syahida said...

SALAM MAMA MIRZA SY DAH JOINT DAH GIVEAWAY MIRZA...

asma HazeLnut said...

saye pun msti la nak join

hehehe

SILE LA KE ENTRY SAYE..DISINI

http://chocolateandnut.blogspot.com/2010/08/blog-giveaway-jom-join.html

shidasyakirin said...

hi,

me join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/08/mirzashoppe-giveaway.html

eena said...

nak join gak
http://eenafame.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

zurazari said...

salam kenal=)

me join gak!!

http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/08/ga-akubilerrajin.html

::Mamalyna:: said...

salam, saya join ur giveaway..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/08/mirzashoppe-giveaway.html

tq so much:D

ieyza said...

salam dear
join k

http://ieyza83.blogspot.com/2010/08/mirzashoppe-giveaway.html

macehhh

suzie rahman said...

salam kak..suzie join & follow yer..

http://suzierahman.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-giveaway.html

jmpot ke blog suzie yer

PuPeL said...

Salam mama mirza, pupel nak joint ye sebab pupel berkenan sangat dengan hadiah yang ditawarkan..tak tidur malam kalau tak joint :)

http://pupel.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

kalau ade terkurang mama g tau keyh:)

faris said...

join k

http://berongjb.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-giveaway.html

tq

anin said...

salam kak
anin join


http://seindahbayu.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

terima kasih

ijapian said...

Slm Mama Mirza..
ija pun nak joint GA ni...semua syarat dah dipenuhi...harap2 leh le menang GA ni ye..

ija dah lyk n3 mama mirza kat blog ija...leh le jengok ke blog ija pula ye...

http://batrisyiahandmades.blogspot.com

Izzanis ;) said...

Salam Mama Mirza..

Interested to join.. ;)

here is your giveaway entry link :

http://izzanissewdiary.blogspot.com/2010/08/giveaway-by-mirza-shoppe.html

thanks!

Izyan Nadiah said...

Salam mama mirza
yan join GA.salam perkenalan :D
http://izyanadiah.blogspot.com/2010/08/mama-mirza-aku-bila-rajin-menulis.html

mama zharfan said...

salam,

me dh join!!

http://suzie284.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

Zaihan said...

Hi Mama Mirza..
nih 1st time zaihan join GA Craft.. maklum la semenjak berjinak2 dgn craft nih ;)hadiah2 plak wow hehehe ;)

ok nih blog link zaihan
http://zaiscollections.blogspot.com

syrt no 1-3 done pas nih syarat seterusnya plak ;)

nadiah said...

salam ramadhan sis,
saya join GA ni ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

dtg jenguk n3 saya ya,kalau de salah silap bg tau..

inahasan said...

Ina join

http://inahasan.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

segalanyer kuterima... said...

salam mama mirza

me join

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

sall said...

Salam kenal.
Sall nk join gak.

my entry
http://sallcontest.blogspot.com/2010/07/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

kalau ada kekurangan bagi taw ye.

imanmom said...

salam ramadhan..saya join GA ni ya

http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/08/mirza-shoppe-akubilerrajin-giveaway.html

thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..