klik2..

Wednesday, August 18, 2010

46 dah... Alhamdulillah..

Salam all,
Join my GA...
Sticky mode.. please scroll..

Alhamdulillah... dah 46 orang sebenarnya follower blog nih... dan bermaksud dah bertambah kawan.. hihi.. thank you all.. tak sabar nak tunggu GA nih abis... pastu leh cari pemenangnya... Insyaallah pas dah jadi 50 org follower nanti leh sy update list ya... lom abes jelajah lagi blog kengkawan baru.. weee... besh sangat... bila baca² tuh perasan tak apa yang berbeza ngan entry² sebelum nih... hehe... kalau tak perasan takpe... biar sy bgtau... huhu... ntah nape cam x besh plak nak tulis 'aku'... so sekarang nak guna 'sy' plak... hehe... kenapa?? ntah ler rasa cam nak jadik lebih bersopan... 'aku' tak sopan kah??? tak juga... soooo... saja nak berubah sket...

Petang ini... sungguh ler bosan... sangatlah sunyi... sy nyer opis nih dikelilingi lab yg penuh pc je... owang pon tak ramai... anak buah ada 4 jer... soooo... suma dah kuar wat keje kat luar... tersangat ler sunyi... kelas pon ada satu yg on kat lab ujung tuh... waahhhh... sunyi dan busannya... mana besh??? dok opis sowang² leh buat apa saja atau dok opis yang terbukak... jawapan sy... sy suker ramai owang... rindu kat cosmo (tempat) keje lama... waaaa... korang plak suka camner????

ok.. selamat berpuasa...
-mamapuasa-

4 comments:

tiefazatie said...

tahniah sis..=)

noradzlina.kamdani said...

ye la...opis ko dh le tinggi sunyi plak tuh...xcampur org he he he..bole ek ko ddk opis cam tu..meh selalu2 dtg unit BI...kami happening tau...'communictaion' is every where

mama zharfan said...

salam perkenalan
me join ur GA, so kita now kwn kat alam maya :) me from nottingham :)

MAMA 2 MIRZA said...

tie : thanks...
lin : kang nanti nyebuk plak kat unit org... mmg rasa cam tak bleh idup je... tapi takde pilihan kan... waaa....
mamazharfan : salam perkenalan kak... wah jauhnya kat sana... camner posa???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..