klik2..

Thursday, September 30, 2010

Imaan dah Setahun Giveaway

Salam all...

Jom join... senang je... hehe... yang penting ikhlas... doakan yg baik²...




Ruhil Imaan Binti Mohd Zarif,
Selamat Ulang Tahun, moga menjadi anak yang solehah, berIMAAN dan berbakti pada ibu dan ayah..

doa sy.....
Ya Allah,
setahun usianya Ruhil Imaan Binti Mohd Zarif kini.. Kau berkatilah hidupnya.. panjangkan umurnya.. redhai setiap hari pertambahan usianya.. berikan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa berada dalam lindungan-Mu.. Amiin Ya Allah...

-mamageramtgkbbygirl-

3 comments:

Imaan09 said...

salam terjah..
Amiiinnn..
Ok, LULUS! Best of Luck ye..

Imaan09 said...

geram?? klu Baby boy orang kata geram dia lain, saya xpernah rasa..so far nak 'rehat' dulu..hehe

MAMA 2 MIRZA said...

huhu... sy dah ada 3 boy.. tu yang slalu geram kat bby girl.. hehe.. tapi xde rezeki nak dapat girl..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..