klik2..

Friday, September 17, 2010

My GA Result on Monday

Salam all,

tak sabar rasanya nak umumkan pemenang... sbb memang dah ada selepas jelajah blog (cam abg ben nyer ayat plak).. cuma lately nih nampak x bape ramai blogger online.. termasuk ler sy nih... so nak umumkan pemenang ari isnin nanti...

entry pon banyak dari blogger yang mmg aktif je... harap bersabar ya... last entry pon ada 4 comments je.. yelah.. paham sangat mood raya nih... tunggu ya... dan jutaan kemaafan kerana memungkiri janji...

SALAM AIDILFITRI DAN MAAFKAN KESILAPAN SY YA...

-mood raya mama-*baru start keje*pakai baju raya tahun lepas.. hehe

3 comments:

mama zharfan said...

tak per..take ur time :)
moga2 ada rezeki me :)
selamat hari raya yer!

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

btl2..mmg ramai x on9.trmasuk saya..huhuh

suzie rahman said...

wah excited ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..