klik2..

Monday, September 27, 2010

Pesbuk... kena hacked...

Salam all..

Hmmm.. actually ni citer last monday... bila hubby online dan dia perasan somethin yg diupload guna sy nyer pesbuk.. terus dia tanya kat mana sy last login... seingat sy mmg xde login kat memaner kecuali kat umah + umah MIL.. terus hubby kata sy nyer pesbuk dah kena hacked..

sy sempat tgk sepintas je gambar pompuan yg bukan sy.. dalam nyer ntah apa.. terus hubby delete post tuh.. sabar jelah... takpe.. setiap perbuatan akan dapat balasan.. samada baik atau buruk.. Allah Maha Mengetahui...

untuk yg wat keje jahat tuh.. bertaubatlah..

-marah tapi sabar- hehe..

2 comments:

mama zharfan said...

kena hati2 tu..kena tukar password rasanya..me, my yahoo mail pernah kena hack sekali..terkejut gak me

MAMA 2 MIRZA said...

tu ler tuh... geram jer... dah tukar password dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..