klik2..

Friday, October 29, 2010

Hari ini 29-10-2010

Salam all...
nak wat simple n3 je since jap lagi nak sambung jadi fasi untuk kursus OpenOffice.org... hehe... (cam terror je gitu)... Arinih kena sambung ajar Impress plak (powerpoint ler kalau dalam ms office)... semalam dan ari sebelumnya dah ajar Writer ngan Calc...
Waaa... letih giler... lama dah x bercakap... since jadik PTM... yang susahnya, pengarah kolej masuk skalik tuh... banyak level student... yelah staf kolej kan.. (ada PT, driver, penyelia... etc)...
Kire mencabar ler... hmmm.. lain kali citer pasal kursus nih...

Di luar sana .. cuaca cerah... dan sunyi... (student dah cuti sem)...
Misiku hari ini .. menghabiskan ajar Impress...
Aku bersyukur .. terlanggar sikit je divider jalan pagi tadi... alhamdulillah.. takde pape.. peringatan tuh...
Aku mengenakan .. baju kurung coklat berbunga purple dan bertudung purple...
Aku merasa .. lega!!!.. arinih dah JUMAAT..
Aku mendengar .. bunyi aircon je... sesekali bunyi motor di bawah sana...

Gambar ini .. gambar tahun 2 tahun lepas rasanya... akif ngan harraz... lain je tgk muka diowang... skang dah makin besar... :)
till then..
-mama-

2 comments:

asma HazeLnut said...

kaka effi..office org tu selalu ade kat cc..cc xgune dah word..payah la nak edit sane sini...tetap suke word..terer la akak tau sume bnde2 tu..hihi

MAMA MIRZA said...

haha... try je.. study dulu... boleh ler sikit²... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..