klik2..

Sunday, October 3, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

Salam all,

saja je suka nak join... meh ler join skalik... klik sini..


 This is sticky note.. scroll down for new entry..

Okeh... harap² masih sempat lagi ler join nih...
Nih ler gambar² kami yang sedondon...
RAYA 2010
Gambar ni diambil sebelum majlis bermaafan di rumah mak sy di Johor.. 
masa ni Firas tido, so ayah pon snap gambar kami..
Warna baju : hmmm... biru turquoise kot..
 Ni plak gambar lepas majlis tuh.. masa nih ayah ada skalik.. tapi Firas plak tido.. hehe...
RAYA 2009
Ni plak kami sekeluarga masa raya tahun lepas kat rumah keluarga mertua kat Seremban..
Firas lom ada lagi...
Warna tema : Hijau lumut kot.. hehe..

harap² ok ler... 
email sy mirzashoppe@gmail.com

Ok ler.. tu jer..
-mamajoincontest-

8 comments:

mama zharfan said...

comey :) good luck yer!

MAMA MIRZA said...

k suzie..
tq²...

Atie Yusup said...

saya tahun ni kaler hijau lumut, thn depan nak wat biru lak la, huhuhuu

MAMA MIRZA said...

nanti sy nak tgk website lain yg join.. pastu nak pilih kaler.. hehe...

Cyda Acme said...

wahh .. sama kaler arr kita ... kaler biru .. next year aku nak buat hijau lumut plak lah .. cam cantik jek kaler tuh hu3
nway .. gud luck yek ... :D

MAMA MIRZA said...

dot... baju bebudak tuh aku jahit sendirik.. dalam gambar nampak cantik je kan... hehe.. tapi pas raya aku x bg diorang pakai.. hahaha... tq.. and gudluck to u too..

mel said...

mel tak masuk contest pasal baju walaupun sedondon tp kurang dondonannya.. hihi.. :P

anyway.. selamat hari raya sis... maaaf zahir & batin kalau ada tersilap kata dan bahasa.. :)

PUANSTOBERI said...

Tenkiu join contest ni. Dah tamat pun. nantikan resultnya ya..!! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..