klik2..

Monday, November 29, 2010

THE BEST ENTRY WITH SINAR RAUDAH

Salam all,

Kalau rasa-rasa nak join leh ler klik sini... cuma due datenya dah nak sampai... esok malam... anyway.. nak try gak... sebenarnya baru terperasan kat blog k.suzie tadik..

First time bukak blog SINAR RAUDAH nih.. (hmmm.. raudah nih nama member dan anak member...)

Ok... so back to the GA...

Nih dia entry yang aku rasa paling best skalik...
 leh baca detail kat sini..

kenapa dengan entry nih???
bagi aku entry nih yang paling ikhlas... paling menggambarkan aku waktu tuh...
dan entry yang wat aku rasa paling puas... walaupon air mata aku mmg sukar nak ditahan setiap kali aku baca entry tuh tapi aku mmg bebetul rasa dekat ngan blog aku nih..

satu tahap pasti sebagai manusia akan mengalami kesukaran dan cabaran...
namun setiap dugaan itu pastinya hadir dengan hikmah yang berganda dari yang Maha Agung...
manusia yang mentadbir, namun Allah jua yang menakdir..

dalam hari menerima dan cuba menguatkan diri... berkongsi terkadang ubat terbaik untuk melegakan.. meleraikan rasa dihati yang terkadang menghimpit jiwa.. untuk yang sama menghayati entry aku nih... terima kasih banyak...

uish.. dah ke lain plak... untuk itu aku nak tag...

tu ler... tq all..

-mamamoodGA-

4 comments:

Mama Zharfan said...

good luck yer :)

Amy Syaquena said...

salam..

Thanks coz sudi join GA sinar raudah , Good Luck ok n amy minta izin copy header blog untuk di letakkan ke dalam fanpage sinar raudah..

MAMA MIRZA said...

kak suzie.. thank you...
amy.. bulih je.. no problem...

Cyda Acme said...

oohhh ... sudah kena tag yer .. ngengegneeee ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..