klik2..

Monday, November 1, 2010

Hari ini 01-11-2010 + Konsert Akif

Salam all...
waaa... sangatlah letihnya hari ni (camner ni??.. baru sampai opis dah letih???)...
hmmm... dengan Akif yang x bape sihat dari sabtu.. pastu sabtu tuh dia ada rehearsal plak untuk konsert..
petangnya gi tesco bli barang umah... malam ayah tgk bola.. (sian ayah N9 kalah... takpe.. taun depan leh cuba lagi...)
Pastu semalam pagi gi umah MIL.. petang tgk konsert akif... best tgk anak bujang aku tuh menari... 

(x test link nih...) almaklumlah... byk kena block... hmmm...

Di luar sana .. cuaca cerah... dan sunyi...ada sikit cam nak ujan...
Misiku hari ini .. menyiapkan laporan...
Aku bersyukur .. lelaki itu yang diberikan Allah untukku... tq hunie...
Aku mengenakan .. kebaya pink nak ke maroon kot...
Aku merasa .. sedikit letih dan kurang bermotivasi... sbb isnin ke??.. lapar laktu.. semua cafe tutup.. kena gi carik makan jauh ler arinih...
Aku mendengar .. bunyi aircon je... bunyi pintu dibuka.. kat sblh.. tech baru sampai kot..
Gambar ini .. gambar lama dah... tapi aku amik sbb semalam firas pakai bju yg sama... huhu... capatnya besar budak montel tuh....
ok... gtg.. nak menyiapkan 1 report sblm gi bfast...
-laparnya...-

4 comments:

Mama Zharfan said...

cepat jer kan masa berlalu..tgk2 dh besar pun our kids--which means we are getting older too ;)

MAMA MIRZA said...

yup... tu ler tuh ayah dia kata taknak anak² besar cpt sgt... nanti mama ngan ayah makin cepat tua... hehe...

asma HazeLnut said...

kak..amik a gmbar firas sekalik..letak sebelah2..hihihi...comel nye akifffffffffff...hiii

asma HazeLnut said...

kak..nur menang blog giveaway..tapi internet slow..xdapat emelkan alamat dgn nama penuh kat empunye blog..nur comment kat blog org tu tinggalkan alamat dgn nama penuh xtau la send ke tak..aduyaii =( mintak2 ade rezeki..takut die xterime je..hmmphh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..