klik2..

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !

Salam all..

Jom join.. selagi sempat hehe...

So.. untuk sagmen ni abg ben cari 500 blog...
Nak citer apa ya pasal diri sendiri nih???
hmmm... okeh... sy ibu kepada 3 orang Mirza... lelaki ye semuanya...
bekerja sebagai kuli kerajaan..
dalam bidang IT...

Kenapa sy berblog..
banyak sebab... antaranya sbb sy nak berkongsi...
yelah.. dah dapat banyak maklumat dari org lain..
so.. share ler apa yang sy tau ngan org lain...
pastu.. sy rajin gak menulis...
apa saja.. ikut suka sy ler kan...

Ok.. itu ler antaranya... nak join... fullfill semua kat bawah nih...
  1. Letak  banner banner-ben-3 ini.. done
  2. TAJUK:  500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini ... done
  3. Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger .. done
  4. Tinggalkan url entri anda di entri ini ... done
  5. tolong paste url anda sekali saja untuk mengelakkan gandaan di senarai .. ok! 
 -mama-

4 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah petang untuk follow blog puan..

***80**

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Matika said...

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..