klik2..

Monday, December 6, 2010

AndaSuka...Segmen mari masuk senarai BlogLarian

APE YG ANDA KENA LAKUKAN???



Jom join BlogLarian nih...
aku tengok memang bagus... aku?? slalu gak blogwalking... macam² bleh jumpa.. huhu...
kalau nak join klik sini..

Saya suka berblogwalking kerana saya nak dapat kawan baru, informasi baru, ilmu baru.. and the most importand... its not just about money... its about satisfaction..

So.. aku nak tag..
Cyda
MamaZharfan
Iefa

Syarat-syaratnya kat bawah nih..
1)  Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/  done

2)  Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan) done

3)  Follow  Bloglarian done

4)  Tag 3 orang atau lebih rakan done

5)  sila beritahu rakan yang anda Tag memalui comment done

6)  Tinggalkan link post anda di comment entry ini... done

7)  peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8)  tiada tarikh tutup buat masa ini


Orite.. tu jer.. tq...

6 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

macam best je insyaallah petang nanti leh join same..

Muslimah Optimis said...

salam...MO pun baru nak join...

jemput2 singgah ke Laman MO....

tq

FareedSairi said...

Assalam, Terima kasih sudi Jpoin BlogLarian, Boleh cek blog anda di senarai ke 25.

terima kasih :)

MAMA MIRZA said...

Amy and MO..
Lets join... Fareed... tq ya...

Cyda Acme said...

Insya-Allah join punyelah .. :D

Cyda Acme said...

effi ...
aku ader tag ko join GA mamakembar3 .. Check it out yaa ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..