klik2..

Tuesday, December 28, 2010

BAJU PUMA.. CUTE KAN??

Salam all..

kami jalan².. dan tersinggah kat sini...
pastu kami beli nih untuk Firas... comel kan??
sy ngan hubby suka.. tak sabar nak tunggu.. bby kecik nih pakai bju puma nih..
hubby kata.. 'masa kecik² dulu papa takde pon bju camnih..'

hehe.. ilek ler papa... nih zaman² diowang.. hehe..
-mama-

6 comments:

~ yus ~ said...

Budak sekarang memang dah semakin mewah kan....

Cyda Acme said...

effi:
kalo ko g kat tmn comersial senawang (seberang jln kat taipan tuh) ader kedai baju bb branded ... butik kids paradise. harga dia pon berpatutan ... trylah g sana. aku dah byk dah sambar baju kat sana. yg geramnya byk baju tuk gurl ... jeling jeklah hu3

ardinihumaira said...

^__^

terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


may happiness be around you now and forever!

MAMA MIRZA said...

yus.. yup.. bebeudak skang dah tak sama cam kita masa kecik² dulu.. hehe..
dot.. butik kids paradise tuh ada branch kat tesco kalau tak silap.. dah tengok² arituh tp x sempat bli sbb bwk budak²..

alinac lover said...

salam..cuba check ada tak nama anda?

http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

kak..kat mane kedai nii ..nmpk mcm best je...bg alamat siap dgn landmark skalik ye..heheh..kalo buley peta..kekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..