klik2..

Thursday, December 9, 2010

Firas Mirza

Salam all,
Sekejap je masa berlalu... dan budak nih skejap je dah besar nih.. (hubby kata bila anak makin besar maknanya mama ngan ayah dah makin tua).. huhu... kenyataan..

Nih buah hati sy yang last yer kawan²... so sy nak enjoy bebetul jaga dia masa dia kecik.. hehe..
Dah 6 bulan... dah start makan.. dah pandai meragam.. dah pandai merajuk... dah pandai marah...
hmm.. tambah kurus ler mama dia kan??
Terkadang kalau mood baik mmg x meragam langsung... peberet dia tidur dalam sling kot.. yelah.. mama dia peluk.. tak kirelah gi Tesco ker.. Jusco ker.. kenduri kawen ker... tunggu abang mandi kat tepi pool yang panas pon dia bleh tido.. haha.. anakku...
Gtg.. nak gi carik makan.. hujan² nih lapar dah.. sebelum setat keje.. huhu...
-hujandiluarsana-

7 comments:

Muslimah Optimis said...

salam klik klik dari MO...

comeinya...kalo dapat kat MO ni mau MO gomoi2 baby ni... heheheh...

jemput singgah blog MO...

dan jemput baca artikel ILuvIslam (Hak Seorang Anak).. Artikel MO yang pertama disiarkan di ILI...

http://www.iluvislam.com/keluarga/ibu-bapa/1277-hak-seorang-anak.html

tq... salam kenal ya mama Firas

~ yus ~ said...

Kat sini pun hujan...:) Lapar juga ni..hehe

MAMA MIRZA said...

waalaikumsalam..

dah baca artikel tu... sangat bermanfaat.. thanks MO..

salam kenal.. moga ukhwah berpanjangan..

Cyda Acme said...

alahaiii .. comelnya firas ... biler nak jumpe ngan arif nih?
baik tul anak ko effi tido jek dia yek ... kot ariflah nak dok diam time mama dia dukung pon susah. keje nak memanjat jek .. mama dia pon dah makin kurus+kecik dah .. hu3

Cik Ila said...

salam perkenalan.Cik Ila follow blog.. :)

asma HazeLnut said...

uishh..sedih plak ase tibe2 bace entry ni..
akak dapat firas sbg hadiah..die istimewa tau! =)

Cik Moon said...

alahaii..tomeinyer dierrr..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..