klik2..

Friday, December 10, 2010

:: GIVEAWAY "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE" ::

Salam all,

huhu... ari jumaat nih pas makan ada masa free sket.. so nak join GA.. jom ramai²... klik kat sini... sampai tgh malam nih jer tau... sy pon seb baik sempat.. huhu...
"KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...... sy nak blouse yang cute² tuh.. tengok sopan je kan bila dikenakan dengan tudung.. coraknya nampak menarik.. lain dari design yang biasa.. sy nih jenis kulit tak comey.. so takdelah berani nak pakai benda² kat muka (huhu.. dah banyak kali kena yang tak sesuwai).. kesimpulannya... sy nak blouse ini.. hehe.. :) " 
Banyak lagi barangan menarik di blog Alinac nih.. kalau taknak join GA tgk barang² yang cantik kat sini pon ok.. bli banyak sikit lagi ok.. hehe... tapi set² blouse nih banyak yang cantik.. kalau sy letak suma kang dah macam sy plak yang jual.. hehe... so nak tgk pasal blouse tuh leh klik sini plak...
-mamamoodGA-

4 comments:

alinac lover said...

thanks join ya :)

penyertaan diterima~

follow~

alinac lover said...

oke thanks join ek

sila check link disini ya

http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html

alinac lover said...

salam..da isi borang ke blom ek

http://www.alinaclover.com/2010/12/pengumuan-pemenang-ga-kalau-saya.html

MAMA MIRZA said...

dah isi.. tq...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..