klik2..

Tuesday, December 7, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Salam all,
Aku ditag oleh cyda (besalah.. kali saling mengetag)... sama2 suka join GA... anyway, GA nih best tau... cuba kowang tgk gak... k nani nih ada 3 kembar... best woo... tapi susah gak kan??.. kowang tgk ler sendirik.. klik je gambar nih... hehe..

So kalau nak join klik sini...

Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets macam dalam gambar kat bawah nih... menarik kan???? (kalau tak menarik takyah ler join... besar peluang den nak menang.. hahaha)
Hadiah Pertama: (untuk aku.. hahahaha.. gelak jahat.. sukati je kan???)
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel 
 Hadiah Kedua: (Nih untuk kowang plak)
Island Waters Body Mist + Telekung Travel
Hadiah Ketiga: Telekung Travel
Untuk itu saya nak tag...

Tq...

5 comments:

Fariduddin El-Islam said...

salam maal hijrah.nice blog.jemput jd follower sy juga ya.tq

Lelaki Ini said...

ah
besh2!
nak jgk!

Amy Syaquena said...

As'salam..

alhamdulillah berjaya juga menjawabnya.. nie link amy ..


http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Tn.Punya said...

Give Away dari Eyriqazz, cepat sertai..hadiah menarik rujuk sini : http://myvitrd.blogspot.com/2010/12/teka-nombor-cek-nuffnang-eyriqazz.html

MAMA MIRZA said...

wsalam.. thanks view my blog.. dah follow u too..
amy.. thanks..
tn. punya.. saya view yer.. tq..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..