klik2..

Tuesday, December 14, 2010

Modem Billion??

Salam all,
Nak tunjuk je.. modem baru streamyx kat umah.. disebabkan semua broadband kekadang cam beruk kat umah wajib ler ada streamyx.. (mama nak berblog.. ayah nak fesbuk.. abang ngan adik nak main game + bukak lagu stacy jahat kat youtube)..

kenapa ada modem baru... sbb modem lama dah rosak.. seb baik x kena charge dek telekom.. huhu... nih dia...
tengok tuh.. jenama billion yer kawan².. untuk dipakai oleh billionaire sahaja.. haha... (biler yer...)
okies... setakat nih ok ler... kowang nyer modem sama tak??
-mamabusan..gambarmodemponader-

2 comments:

asma HazeLnut said...

saye nak komen..saye..saye..hihi

saye pakai berukben yang kakak ipar tersayang pinjamkan..beruk ni la yang banyak tolong saye..walau selow, saye saba..tunggu dah mampu nanti baru saye mintak kakak ipar saye tlg uruskan installation modem billion kat umah ni..boleh?
hikhikhik

MAMA MIRZA said...

hihi.. sajer jer awak nih komen ya... tapi rasanya akak ipar awak tuh lupa bgtau.. beruk tuh maybe leh jalan bulan nih jer.. nanti kita usahakan yer pakai billion nih kat umah saner.. hihih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..