klik2..

Tuesday, December 14, 2010

my-1st-giveaway-hanya-untuk-kamu

Salam all,

Jom ramai² sertai GA izan.. klik sini ya..
Hadiahnya... hihi.. ni dia...
nih first time izan wat GA nih.. so meh kita sokong ramai²...
satu waktu dulu sy pernah merasainya...
dan gumbira.. bila rakan² menyokong...

Untuk itu, sy nak tag

 
Syarat nya senang je..

- copy banner dan link kan ke blog Mummychacha.. done
- jadi follower.. done
- entry ringkas.. done
- letak kat side banner.. done
- tag duorang kawan.. done
- dropkan link.. done
TU JER...

-mamamoodGA-

2 comments:

izan_cute said...

salam,tq sudi join GA ni =D

semua ok dan ape2 pun good luck nanti yer...

Cyda Acme said...

wahh .. best nih ... i likeee :D
will join!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..