klik2..

Sunday, December 19, 2010

PAGI SEMALAM DI S2

Salam all,
Lepas je bekpes semalam.. ni ler keje kami...
mengikutkan kehdendak budak bujang nih... nak swimming...
posing dulu  sebelum berenang.. walaupon harraz dah tak sabar nak terjun dalam air..

Adik kecik pon nak juga... dapat masuk kaki pon okeh...

Seb baik Fiza ikut skalik.. banyak sangat membantu.. thanks fiza..
Okeh... venue biasa cam yg sy sebut last week.. 
budak² nih dah tak sabar nak pegi lagi..
hmm.. sy plak tak sabar nak start swimming klas..
hmmm.. next mth kalau berkesempatan...
-mama-

5 comments:

Mama Zharfan said...

u nak join swimming class kat mana tu? me pun plan nak join gak mana2 swimming class

Cik Ila said...

segaknye anak teruna...hensem!

salam perkenalan..jumpa kat innit tadi.. :)

noradzlina.kamdani said...

wah..nk join kelas renang? bagus tu...
baby firaz tu kejap jek dh beso ek...
ari tu krg jelas tntg arah ke s2 swimming pool...adakah ianye terletak dlm kompleks sukan yg ade go kart tu?

Amy Syaquena said...

As'salam...

wah nak join kelas renang bagusnya.. amy nie dah pernah lemas pun x pernah pulak tergerak hati nak ke kelas...

MAMA MIRZA said...

kak suzie... nak gi belajar kat seremban2 ni jer..

salam perkenalan ya illa..

lin, kat dalam tu ler..

amy.. saja suka.. dan rasa boleh exercise seluruh badan... hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..