klik2..

Wednesday, January 12, 2011

CERMIN MATA

Salam all,

nih.. gambar spec baru sy.. sponsored by.. mr hubby.. thanks hunie.. kadar kerabunan sy takdelah teruk sangat.. cuma dah naik dr sebelum nih.. dan yg paling penting.. sy nih ada mig****.. so... kalau tak pakai paham² jelah...
sy beli transition lens.. so kalau panas jadi gelap ler kaler dia.. memula ingat mahal.. tapi just kena tambah 200 je.. so ok ler.. kan.. hehe..
-specmama-

5 comments:

~ yus ~ said...

Wah! Spec baru....

Saya pun pernah guna yang transition lens, tapi lepas tu tak suka. Tak tahu kenapa, penglihatan adakalanya nampak kabur. Lebih suka yang biasa...huhu

Mama Zharfan said...

me pemakai contact lense tegar sejak thn 1995 :)

MAMA MIRZA said...

yus..

so far pakai ok jer.. dan sangat berpuas hati.. hehe..

k suzie..

x sanggup lg nak pakai.. kna tggu anak besar sikit kot.. ada msa sikit untuk diri sendiri.. hehe..

~kamila~ said...

best nye transition..saya nak tukar spec juga..power dah naik..teringin nak pakai transition..

saya pun suka pakai Contact lens(CL), tapi sayang sy ada allergic,dry eye..so, dah x boleh pakai,takut dapat penyakit lain pulak..

kak mirza punya spec berapa ratus?dah dekat 2 tahun x tukar spec,nak tahu harga pasaran sekarang brapa..bleh budget duit sikit..

MAMA MIRZA said...

sy nyer power tak tinggi pon.. so total 450.. tu dah skalik ngan transition tuh.. so far sy sangat berpuas hati.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..