klik2..

Tuesday, January 25, 2011

KELAS TART YANG MENGGEMBIRAKAN..

Hihi.. kelakar plak bila sy baca tajuk n3 sy nih..

tapi takpelah.. sy tulislah apa yang sy suka kan??? asalkan tak mengganggu owang laen.. arinih sy free sikit.. sbb ada bengkel.. so.. time rehat tak turun gi makan sy pon mengupdate blog sendirian di penthouse sy.. haha..

okeh.. back to the story.. sy gembira sangat gi kelas tuh.. sbb sangat senang nak wat tart bila dah diajar.. wokeh.. sy bayar rm120 ya.. sangat berbaloi.. untuk gi belajar Cheesetart, Fruit Tart dengan Chocolate Tart.. dan.. tart yg ketiga tuh jadik peberet my Mirza..
sy pon suka giler bila diowang suka.. layan gambar dulu..
nak baca cerita lanjut kelas sy nih leh gi tgk blog k zalina a.k.a cikgu sy.. hihi.. klik sini..
dan dengan penuh semangat sy pon.. mencari bahan untuk wat.. disebabkan bahan tak cukup.. ahad malam tuh cuma pastry je yang jadik.. tuh pon menjadi kesukaan anak² sy.. hihi..

sy bukan nak jual ya kawan².. tapi kalau sy rajin boleh gak kot.. satu ari nanti ler.. yang penting skang sy wat untuk perut dan mulut sy dan kluarga sy.. hehe.. mana tau masa depan sy business plak.. asik makan gaji je kan.. AMIN.. hihi..

wokeh.. cukup.. azam seterusnya nak bljar wat chocolate indulgence.. leh tak?? hihi.. okeh.. akan update kesukaan sy nih pas sy wat tart lagi ya.. jamu kowang dengan gambar jelah.. hihi.. (raya tahun nih kalau datang open house.. buat ker?? ada kot tart nih.. hihi)

-suka²-

2 comments:

mama zakuan said...

nak ckit...

MAMA MIRZA said...

mana ada lagik.. dah abes ler mama zakuan.. nanti kalau ada masa dan kesempatan sy wat untuk kmns ya.. hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..