klik2..

Thursday, January 6, 2011

LEGGING PANTS

Salam all,
Start ngan hubby ler.. suka tgk ada anak omputih tuh pakai legging pants masa nampak kat tesco kalau tak silap.. so kami pon berkobar nak carikkan legging utk firas.. masa carik² kat kedai bby tuh takde jumpa plak.. last² ada satu kiosk kat tesco tuh jual.. terus sambar 2.. cute kan???
kaler  kelabu belang nih gambar panda.. yang cekelat tuh pulak gambar katak.. hehe.. bila pakai mmg nampak comel.. sebab part yang ada pempers tuh gelembung dan nampak cumil.. hehe.. murah je sy beli legging nih.. rm 10 je selai.. huhu..
-mama-

3 comments:

Rina said...

Haha..anak rina zikry pun ada legging nih kaler biru gamba monyet kat bontot dia..effi, nih jomlah join segmen mamat nih

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

juelee said...

saya pun suka pakaikan rayyan legging nie..

selesa..

nak minta akak vote

http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/kekawanku-sayang-please-vote-saya-trip.html

MAMA MIRZA said...

rina.. nak join.. tp td bz sangat.. nih leh buat jap.. hehe..
jue.. ok.. no prob..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..