klik2..

Tuesday, January 11, 2011

MALAM SEBELUM SESI PERSEKOLAHAN 2011

Salam all,

nak share gambar diowang.. malam sebelum gi sekolah.. ari selasa tuh.. dah over excited walaupon baju tuh baru je kering.. terus nak testing.. siap galas beg lagi.. cuma tang nak pakai kasut tuh sy x bg.. huhu... itulah anak²..
dan.. setelah lebih seminggu sekolah.. malam nih sy kena sambung sampulkan buku akif plak.. harraz main kaler² jer.. hmm.. berkorban sungguh.. dan jap lagi nak kena amik bju dlm washing machine yg dah siap cuci.. esok nak pakai... (uniform lom dapat lagi sehelai)..

dan.. setiap kali balik dr taska.. bila soalan tentang tadika sy tanyakan.. Alhamdulillah.. jawapan yg positif.. dan itu maksudnya, sy dah buat pilihan yang tepat.. sekali lagi.. hambamu bersyukur pada-Mu.. Yang Maha Esa...

-mama-

2 comments:

noradzlina.kamdani said...

he he he..bdk2 nye excited nk g skola...elok la tu...
teringat plak zmn kecik2 lin pun mcm tu gak slagi skola blm bukak ari2 dok menerai baju beg he he he

MAMA MIRZA said...

tu ler.. hehe.. suka tgk diowang excited camtuh.. masa bli kasut dah try ari².. pastu baju pon camtuh.. seb baik sehari sblm skolah je bru reg tadika.. kalau tak.. mau ari² diowang try.. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..