klik2..

Wednesday, January 26, 2011

MENGHITUNG HARI..

Sy sebenarnya sangat menghitung hari.. huhu.. tak sabar nak tunggu 28hb.. sbb nyer malam tuh saya nak bertolak balik ke rumah mak abah sy.. tak sabar sangat.. rindu kat diowang.. last skalik sy jumpa mereka masa diorang datang ke rumah saya bulan september lepas.. huhu..
*gambar dari mr google..

So.. skang heboh ler anak sy tuh dok counting days nak balik umah nenek johor diowang... maklum ler sy nyer johor tuh dah nak sampai ke hujung.. kot belah² muar tuh takdelah jauh sangat dari sban nih..

Banyak cadangan sy bila balik nanti.. especially nak bawak bebudak tuh gi beach.. yang sememangnyer dekat dgn umah mak sy.. tuh pon kalau keadaan mengizinkan ler... banyak tempat gak nak gi.. adik sy yang ada umah baru tuh sy tak sempat nak pegi lagi.. hadiah umah baru je yang dah sampai.. orgnya blum.. hihi..

Ada gak berangan nak watkan mak sy tart.. maybe choc tart kot.. tapi sempat ker??? hmmm.. will try my best... wokeh doakan semuanya akan berjalan lancar untuk sy ya... hihi..

6 comments:

ardinihumaira said...

InsyaAllah sempat.. semoga selamat pulang ke kampung, amin...


p/s: tart cekelat nak sikit hehe

mama zakuan said...

mama doakan semoga selamat sampai...enjoy your holiday...thanks sebab bagi jam ben 10 untuk zakuan...semoga murah rezeki....

MAMA MIRZA said...

dni.. thanks... tart cekelat??? hmm.. camner nak anta yek.. hihi.. confirm abes dulu kat umah.. hihi..

mama zakuan.. thanks.. ala untuk budak² jek..

Mama Zharfan said...

beshnya balik kg :)
me lagi 3 bln dpt jumpa peluk cium my mom :) dh sethn lebih tak jumpa ..

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

azza said...

kak effy..sy pun rindu nk blk kg..
dh lame tak balik..tp xlah selama akak kan..hehehehe...tp..dh rindu gile kt kg nie...uwaaaaaa...
nk blk CNY nti...

MAMA MIRZA said...

Mz.. dah vote.. gud luck ya sis...
azza.. rindu sgt.. awak rindu cik abg skalik kan?? hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..