klik2..

Wednesday, January 26, 2011

MIRZAS AND MAMA @ JUSCO S2

Selalunya.. weekend bila papa work.. mama ngan budak-budak ada je xtvt.. salah satu ari tuh mesti gi jenjalan.. yang lepas nih kami gi jusco.. yang sekangkang kera je jaraknya dari rumah.. (hihi.. tipu-tipu.. kena naik keta gak..)
so.. nih gambar kami tengah menunggu pintu jusco tuh dibukak.. hihi.. mana tak nyer.. pepagi kami dah dok gi bekpes.. anak-anak suma dah besa bangun pagi.. pastu gi bekpes.. biasanya kol 8 mmg dah siap-siap ataupon dah siap.. tuh yg weekend nak bangun lambat-lambat tuh bukan style kami.. hihi.. (hubby pon terpaksa..) so weekends dikala owang sibuk bermalasan di atas katil, kami dah siap gi bekpes.. pastu sy bawak anak-anak jalan..
okies.. apa yang best kat jusco s2 nih??.. bukan ada yg best sangat pon.. sbb dah besa pegi kan.. cuma.. akif tuh suka nak main games kereta tuh.. so everytime gi mmg sy limitkan rm5 je untuk token.. so share ler duowang.. akif ngan harraz.. seb baik firas tak pandai lagik..

lately nih firas teramatlah suka nak main kat stereng keta.. so.. kalau bawak gi main tuh dia nak style tuh ler.. yang leh pulas-pulas cam dia bwak keta.. hihi...
layankan ler diowang nih.. walaupon kengkadang letih ler gak..

-mama-

2 comments:

noradzlina.kamdani said...

he he he..men kete ok la tu..xtvt sihat..sok klu pandai mintak tgk wayang? lg haru..ank2 lin pandai mintak tgk wayang....

MAMA MIRZA said...

diorang tak bape selesa gi wayang.. sbb bunyi kuat kata akif.. hihi.. (tu mcm sy ler tuh).. kalau set2 ayah sure suka bunyi kuat²..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..