klik2..

Wednesday, February 23, 2011

APPOINMENT WITH GYNAE

Huhu.. bila kena berjumpa dengan yang pakar nih memang ler rasa gentar sikit.. hihi.. ntah papekan... so memandangkan kesihatan tuh diri sendiri bertanggungjawab sepenuhnya... maka memang teramat perlu untuk mendapatkan kepastian sepenuhnya... takut gak.. tapi takde pilihan lain.. saya memang terror (takde mananya..) kalau tanya sikit² bab network ker.. pc ker.. tapi bab² kesihatan lom pakar lagi.. jadi kena berjumpa yang pakar..
Seb baik appoinmnt semalam berjalan lancar.. kol 8 lebih sikit sampai sepital.. pastu buat card.. sbb first time gi HTJ.. pastu tunggu jap.. kena plak interview dgn doktor biasa.. habis segala² dia tanya.. ok ler... medical history mmg dia kena tau semua.. pastu dr pakar tuh plak check.. Dr. Alina.. baik jer.. dah explain apa yang jadi kat saya... so.. kena tunggu result lab... bab nih yang paling takut.. Ya Allah moga dipermudahkan segalanya... kalau semua ok baru kena jalani prosedur kecil.. bulan 4 nanti.. huhu.. takut gak..
selepas apa yang saya alami masa bersalin arituh.. setiap yang berlaku akan ada kebarangkalian lain yang tak boleh dilupakan.. jadi dalam kes saya.. walaupon prosedur kecil saya tetap takut.. terlalu kerdil diri ini.. huhu.. hard to explain.. but later will write down about it.. sedang mencari kekuatan.. cuma nak minta tolong kengkawan doakan yang terbaik untuk saya.. semoga urusan saya dipermudahkan..

lagi satu.. low blood pressure.. apa nak buat ek?? memang takde ubat untuk nih.. any suggestion selain makan² benda yg tambah darah.. ada kaitan ke tambah darah dengan tekanan darah.. ok... pikir dulu..

5 comments:

asma HazeLnut said...

ehh..nape ni kak? =(

MAMA MIRZA said...

later kita borak².. will write the full story.. tapi tunggulah.. tgh carik kekuatan.. hehe..

asma HazeLnut said...

ok2.. burak2 nanti.. =)

asma HazeLnut said...

harap2 tak serius =(

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

sentiase mendoakan akak yg terbaikk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..