klik2..

Tuesday, February 22, 2011

DRUMMER TERHEBAT DI MALAYSIA

Huhu.. mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.. hihi.. cam ayah@papa diowang gak... okeh.. anak² dah menunjukkan minat... sila abaikan background yang bersepah tuh ya.. heheh.. memasing dah melepak atas tilam.. pastu si kecik saya Firas sibuk main drum dia...
okeh.. itu mmg drum yang mak ngan belikan.. tapi bukan drum sticknya ya.. drum stick tuh saya nyer chopstik untuk buat kraf tuh.. tetiba dah dipinjam dek budak yang dah menunjukkan minat pada music nih...

anak drummer.. so... camtuh ler kan.. hehe.. yg duowang lagi tuh ada nampak gak.. kecenderungan pada music.. and composer tuh.. yelah.. main belasah nyanyi ikut lirik sendirik.. tak kisah betul ke salah.. hehehe...

dan.. kecenderungan kami pada it??? anak kami.. akif ngan harraz main counter strike online semalam.. tak payah ajar.. tau jer diowang carik.. pehtu kalau setakat racing games tuh.. hmmm.. dah mmg kemestian.. pastu berebut pc ngan mama.. suma pakat malas nak on notebook.. soo... berebut ler pc.. nak naik atas pakai pc lagi satu pon malas.. gaduh lagi bes.. hahaha..

1 comment:

asma HazeLnut said...

mcm kona yo bantal kopam tu..hahaha..piras da becaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..