klik2..

Friday, February 11, 2011

MAKAN STEAMBOAT KAT OKID RIA RESTAURANT@JB

Balik Johor arituh.. sempat ler kami sekeluarga makan besar kat Oked Ria nih.. makan steamboat.. memang sedap.. dah tuh ada macam² yang menarik untuk dimakan.. aiskrem.. udang.. sotong.. ayam.. ball macam².. sayur pon banyak.. memang best giler ler.. sponsored by adik ai Shahril ngan wife dia Hani.. satu kepala rm18.00.. memang berbaloi.. siap udang idup lari dari pinggan lagi.. hehehe..
kitowang amik 4 meja... abis semua keluarga ai ada.. cuma adik lelaki ai sowang tak dapat join.. anak² pon gumbira sbb semua cousin diorang pon ada.. gambar atas tuh mak ngan ayah ai yang tersayang.. huhu.. miss them already.. hihi..

hopefully leh makan² besar lagi.. nak balik lagi bln 5 nih.. adik lelaki ai nak bertunang.. wah.. lom carik lagi barang yang ai kena sponsor.. hihi...

dalam gambar nampak byk gambar org je.. sbb masa byk makanan x smpat amik.. kitorang sibuk makan.. hihihi..

5 comments:

Atie Yusup said...

sedap nyer, tq berkongsi info, senang nanti nak g JB leh singgah

MAMA MIRZA said...

blrh atie.. gi ler.. berbaloi..

Anonymous said...

Best BBQ & steamboat in JB..... Taman Gaya ....must go and try.... I love it...

Papa-NtiQ said...

nak banding dengan steamboat rawa tmn gaya mana lagi best? sya belum penah pegi okid ria lagi. anyway kalu senang2 tu jenguk2 la ye blog saya baru buat 2 bulan lepas topik makan makan makan hehehe kat www.blogmakanbest.blogspot.com dan tolong la register sebagai follower yer? TQ TQ TQ maklum la blog baru nih sunyi skit hehe

Anonymous said...

Rawa tu xde sijil halal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..