klik2..

Sunday, February 13, 2011

PAPER QUILLING : LOVE

Yang nih untuk sy punya love...
Depan dah siap.. nak touch up sikit jer.. bukan untuk valentine yer.. sy tak sambut.. hari berkasih sayang sy sentiasa.. tiap² ari.. cuma beberapa hari nih cinta ati sy takde.. terpisah beribu batu.. huhu.. sedih.. sob.. sob... so... azam nak siapkan kad nih sebelum cinta hati sy balik.. :)

nak bg kad nih selepas sy mencium tangannya.. wah.. syahdu pulak rasa.. ntah ler.. sy memang tak senang duduk beberapa hari nih.. rasa kekurangan sangat.. keje ari jumaat pon macam tak keje.. huhu.. isnin pasti tak mudah diharungi..

:( rindu kadang² menyakitkan..

4 comments:

anggerik-rimba said...

hehe...romantik betul akak...untung chenta hati akak.... =)

kak, mau menuntut blaja paper quilling ni... (padahal keje lain tgh melambak giler ni.....aiyak..)

MAMA MIRZA said...

bleh jer.. no hal.. senang sangat.. huhu.. free jer.. kerja² gak.. tapi other side untuk buat benda yg kita suka.. :)

alinac lover said...

alahai..so sweet


Note For Alinac’s Membership"

ecadwinkyasha said...

jatuh hati dengan paper quilling neyh,teringin nak belajar..akak buatlah tutorial yer.hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..