klik2..

Friday, February 18, 2011

PAPER QUILLING : PAPER SHREDDER

Okies... nak buat paper quilling tuh yang paling senang kalau ada benda nih... mini paper shredder ok.. nih bukan saya punya ler.. SIL saya yang baik dan cute tuh yang bagi pinjam okeh...
kalau beli online harga dalam rm 50 dan kurang dari tuh.. tapi kalau nak bli yang manual.. kena pusing sendiri.. tak pakai letrik atau beteri lagi murah... nanti sy masukkan link yg ada jual benda nih ok.. dalam rm30 jer kot.. hihi...

okies.. sambung lagi nanti..

6 comments:

asma HazeLnut said...

aii memang comel..hihi (^_<)

teruskan usehe mengquilling ok..gambatte kudasai! dan sile upload hasil di blog..hehehe..

kak..tlg kasi link blog sal umah han** kat sek.2 s.alam tu..sbb skng tgh kecoh sal cite tu walopun dah lame berlaku.. tengkiu.. =)

HANIS AFIQ said...

sis..paper shredder nie nk beli kat mane?tq sis.

EyRa OmaR said...

sis paper shredder ni beli kt mane? plese bgi link...dh lamer cri

please pm me ok!
z_eirah@yahoo.com


tq
:)

Myfish is CoOL said...

katne ek u beli?
plz pm me
fatim_alizah@yahoo.com
tQ

shah noor said...

sis.....beli paper shredder kt mne ek???tq sis....pm me afizafizah@yahoo.com

Mama Mirza said...

saya beli di sini..
http://www.lelong.com.my/office-gadget-usb-mini-secure-paper-shredder-letter-opener-108074259-2012-06-Sale-P.htm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..