klik2..

Monday, February 21, 2011

PENGIKUT 2536 YUYU ZULAIKHA

Saya pengikut ke 2536.. huhu..wahh.. terus rasa nak tulis pasal blog cik yuyu nih... kira panggil cik ler kan... sbb dia ada laki masa depan... hehe... sangat teruja untuk saya terus baca... memang wajar kalau follower dia ramai.. cara dia menulis sesuatu cerita tuh buat cerita jadik menarik.. wah.. blajar menda baru plak malam nih.. yuyu nih.. jauh lebih muda dari saya.. tapi caranya bercerita.. bersahaja dan membuat pembaca nak baca lagik..

huhu.. pehal cam aku plak review blog yuyu nih??? siapalah saya kan... cuma nak share saya nyer pendapat dan sesuatu yang saya baru jumpa.. banyak lagik rasa nak nulis pasal yuyu nih.. tapi rasa cam tak layak plak.. rasa kecik jer.. hahahaha...

tapi kalau korang nak try test tengok baca... cubalah korang ke melihat kupu² kecil itu...

3 comments:

ardinihumaira said...

Alhamdulillah ramainya pengikut dia :)

y u y u Z u l a i k h a said...

aisehhhh ^^ malu yuyu :p

MAMA MIRZA said...

dni.. tu ler.. memang ramai..
yuyu .. :) wah tak sangka.. yuyu bleh comment kat blog saya.. tq sis..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..