klik2..

Friday, February 11, 2011

RESULT GA TEPUNG DAN KEK

Ada dua berita baik..
1) Saya nak umumkan keputusan GA saya sekarang gak.. hihi.. taknak tunggu malam..
2) Saya tambahkan lagi satu hadiah yg sama.. maknanya akan ada 4 pemenang.. :)

Okeh.. so.. ini ler gambar malam tadi.. time saya sibuk dok potong list nama tuh, duowang budak lelaki tuh pon sibuk nak main gunting gak... so.. saya bekalkan dengan bakul merah tuh supaya tak bersepah.. gambar atas tuh list nama setelah selesai dipotong dan yang sebelahnya saya gulung².. macam nak wat paper quilling plak.. hehe..

Cabutan pertama oleh Akif... and the lucky winner is.. Nadiah Sidek..
Cabutan kedua oleh Harraz.. peserta bertuah ialah.. Jieda..
Seterusnya cabutan ketiga dimenangi oleh Mama AminAzim dan yang keempat juniza
Tahniah²... dan proses seterusnya adalah mendapatkan alamat para pemenang.. sila emailkan pada mirzashoppe@gmail.com selewat-lewatnya pada 18hb Februari 2011. Ok... pada yang tak bertuah tuh harap tak serik join GA saya dan terima kasih banyak ya...

6 comments:

kakngah said...

tahniah pd semua pememang.....

Jieda said...

Alhamdulillah..nama saya tersenarai sebagai pemenang.

mmuuaahhhh untuk Harraz

imanmom said...

tahniah buat pemenang...

SyUhAdA said...

thniah kpd yg btuah~!!

Izzatul Iman said...

tahniah kepada semua pemenang...

takde name me kat situ...

juniza said...

ok juniza dah email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..