klik2..

Sunday, February 20, 2011

RUMAH KAMPUNGKU DAN HADIAH

Namanya rumah kampung... memang best sangat.. sbb mak saya nih rajin sangat menanam pokok.. macam² pokok yang mak saya tanam... tengok jelah dalam gambar tuh...
dan... satu lemari kat umah mak saya nih dipenuhi dengan medal.. wah... saya punya pon ada tau... ada beradik saya memang suka bersukan.. tapi takdelah hebat sangat.. masa skolah redah kalau tiba ari sukan mmg banyak medal kitowang bawak balik... adik² sampai skolah menengah masih aktif.. cuma saya sampai masuk u pon menten main netball jer.. bab lari² dah malas.. hehe... skang.. dah lama tak main netball.. rindu.. kalaulah boleh.. cuma kena terima hakikat.. saya belum sembuh sepenuhnya.. bersabarlah.. dan bersyukur..

1 comment:

fizalinolie said...

Singgah dan follow awk... Nanti kalau ada masa singgahlah ke blog saya ek. keep in touch :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..