klik2..

Friday, February 18, 2011

TAKUT TAU BACA....

Ms aku nyenyak tdo mlm tu tetiba jek ad org tarik dua2 belah kaki auk sampai jatuh dr katil. Kepala aku terhentak dulu kt lantai!! Ape lg,hangin la aku sbb ingat bdk2 nk wt pedajal kt ak tp bl aku bangun xde org plak. Yg ad cume c Lan yg ngah membuta kt katil atas. Ak x rs Lan yg buat sbb confirm dia tdo mati. Bl ak kuar bilik, ak dgr bdk2 ngah ketawe. Rupenya diorg ngah layan dvd kt hall bwh. Ak pon msuk blk balik sbb still bingung lg tp br ak terperasan ms ak ngah jengah kebawah td ak perasan Lan ada!! Bukan ke td ak nmpk dia ngah membute dlm bilik? Ahh suda...

SO... kalau nak baca citer lengkap klik sini...

4 comments:

asma HazeLnut said...

tengkiu2...sbb kan nur cite kat kwn nur ni, dorang ckp dorang pun da dengar2 cite ni..dak umah ni, sarah plak siap pegi tgk umah tu..yes..ade pokok besar kat umah tu, die corner lot and xnampak mcm umah han**...kiri kanan rumah ade rumah jiran2..area tu nur selalu lalu,pasni xmo dah lalu..takut ternampak dan termimpi2.. hmm

MAMA MIRZA said...

huhu.. okies... baik jauhkan kalau dah tau.. mmg semua ajal maut dan ketentuan di tangan Allah.. tapi kita tau kewujudan syaitan dan jin yang sentiasa cuba menyesatkan...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

effi dh ader header baru n tagline br..rina dah baca citer takut tu..meremang bulu tengkuk tp sib baik bc waktu petang kalu malam mau terkencing..

MAMA MIRZA said...

saja jer gatal tangan buat petang tadi.. hihi.. citer tuh effi dah baca minggu lepas.. mmg takut.. huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..