klik2..

Sunday, March 13, 2011

HARI BERKELUARGA DAN YUN NAM HAIR CARE??

Memang seronok sangat.. thanks kepada suma ahli rumah biru yang hebat.. dan semua ahli kesba yang hadir.. best sangat.. banyak nak citer.. tapi nantilah.. tgh letih + ada projek sikit pagi² ahad nih.. okeh.. just nak share conversation ngan akif malam tadi..

Mama :.. hmmm gelap dah muka mama nih.. tgk ler dah berbelang..
Akif : Mama kena pegi Yun Nam Hair Care..
Mama : nape pulak nak gi sana.. tuh untuk rambut..
Akif : ooo.. kalau camtuh mama kena pegi kedai yang warna biru kat tesco tuh..
Mama : kedai apa??
Akif : kedai yang boleh bagi kulit putih berseri.. nanti kita nak jumpa uncle aznil tgk tom tom bak..
Mama : hahahaha... (tergelak besar..)

Huhu.. ada aku kesah kalau kulit jadi hitam pon.. hehe.. bebudak.. banyak jer idea dia nak komen.. hehehe..

3 comments:

asma HazeLnut said...

hahahahahahahha

klaka lak aii..akif..akif..hahaha

yun nam hair care tu tuk atuk kau akifff..hahaha

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

hahahaha...
men sebut je akif niii...
seb baik tak slim world..

MAMA MIRZA said...

nur.. tu ler tuh.. kot atok ngan paklong dia ok gak.. hahaha..
aten.. kot gi slim world ler maun tinggal tulang je mak dia.. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..