klik2..

Monday, March 21, 2011

INGATAN DARI RAKAN

Nampak macam simple kan?? kawan aku belikan keychain.. so.. apa yang menarik.. okeh.. apa yang ada disebaliknya adalah ingatan yang berkekalan.. maknanya kawan aku tuh ingat nak belikan kawan yang lain.. ingatan tak boleh diberikan nilai harga okeh.. dan dalam ingatan tuh ada kasih sayang yang dibawa bersama..
thank you ya mama zakuan.. aku tau.. dia belikan aku dan kengkawan aku.. waktu gi kursus.. walaupon sekejap je.. tapi masih ingati kami..setakat ini aku bukan sepertinya.. ada masa aku lupa.. tak teringat.. hilang ingatan terhadap kengkawan.. bila aku berjalan.. huhu.. akan aku cuba jadi sepertinya.. jadi orang yang mengingati.. orang yang disayangi.. bila masa depan aku baca entry nih.. aku harap aku dah jadi sepertinya.. mengingati.. yang disayangi... :)

1 comment:

mama zakuan said...

thank you mama mirza...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..