klik2..

Tuesday, March 22, 2011

JAMUAN MAKAN² RUMAH BIRU

Sajer jer.. ajak diorang makan².. tapi banyak part yang best disebalik makan² nih.. kuarkan modal sikit.. pastu suh diowang beli barang... pastu.. diorang masak ramai².. punyalah meriah.. suka sangat..
aku, ja, ezzah ngan fiza plak sempat lagi mengapamkan diri.. hasilnya apam kaler biru ngan merah.. (pink ekceli ok..).. kitorang makan bukan rumah biru jer.. semua makan sekali.. sajer sesuka.. nak bukak hamper tuh.. pastu nak wish thanks kat semua ahli rumah yang telah sama² bersusah payah.. huhu.. korang buat hati aku susah ler nak isi borang pindah!!.. :(

2 comments:

noradzlina.kamdani said...

perghhh nasi ade bau ketiak dell x? dell msk pkai ank baju jek tu...

MAMA MIRZA said...

setakat nih mihun tuh sedap jer.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..