klik2..

Friday, March 18, 2011

LAKARAN ANAK.. DALAM IMAGINASINYA

bukan cantik atau tidak yang jadi persoalan.. cuma apa yang digambarkan mengikut caranya sendiri menterjemahkan sesuatu.. aku tak pernah terpikir nak melukis seperti itu.. maksudnya.. jika tangan seperti sayap.. rambut sedikit mr hubby seperti botak.. haha.. siap dituliskan umur kami diatasnya.. cuma umur aku tuh saja aku mempermainkannya.. (sudah dibetulkan ya.. selepas itu..)
aku suka bila dia begitu.. tak perlu cantik kerana aku sendiri tidak ada tangan seni.. yang penting mesej yang disampaikan itu diterima.. :)

4 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

tgn effi tidak berseni??? hehe..

MAMA MIRZA said...

melukis kartun tidak pernah cantik.. seni kraf bulih ler.. hehe.. malu nak menunjukkan jika aku melukis.. huhu..

asma HazeLnut said...

hehehe...tgn bersayap..hehehe...simpan kak..nanti dah tua2 tgk, msti taching1

noradzlina.kamdani said...

weh...pandai gak ank bujang ko melukis...ok la tu..nnt bind kn kerje seni diorg tuh...aku buat kt ikram...sbb ikram suke drawing..tp of course la..bdk umo 6 thn nye imaginasi..ade bunga ALIEN...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..