klik2..

Thursday, March 24, 2011

MAJLIS PERSARAAN

Minggu lepas nyer cerita.. biler ada kawan yang bersara, terasa.. wah.. lama giler lagik nak menjadi orang suruhan.. nak tunggu 58... lebih 25 tahun lagik.. sempat ker aku nak sampai ke situ??? Insyaallah...
nih unit ict belikan.. aku jadi tukang beli.. dah senang nak dapat.. soo.. aku berkejar ler ke tesco.. pastu beli kat situ.. jam dalam frame.. aku suka.. hihi... bawah tuh plak gambar masa majlis.. sikit jer.. dah aku demam waktu tuh... tersangatlah tak larat.. seb baik leh bawak keta lagi.. sampai ler gak ke rumah... :(

anyway untuk kawan aku tuh... "semoga bergumbira sepanjang tempoh persaraan.. diberikan kesihatan berpanjangan dan sentiasa gembira.." .. Amin..

1 comment:

Mama Zharfan said...

kalau panjang umur, kita semua akan sampai stage persaraan tu...Insya Allah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..