klik2..

Friday, March 18, 2011

NAK JADI CAMERAMAN

diorank pon belasah main aku nyer henpon.. snap ntah pape.. time tuh en hubby tengah hendak melihat perlawanan.. jadi ntah apa dari perlawan yang berkesudahan kekalahan itu yang disenapnya..
aku minat ker?? amatlah kurang.. cuma memberi sokongan pada en hubby.. upss.. aku pon kompius sedang bercakap tentang bola atau camera.. pendek kata kedua²nya.. hatta sampai tertinggal dslr di kg aku pon aku kurang bermuram durja.. cuma ada gak beberapa event penting yang terpaksa diambil menggunakan camera henpon aku.. ada gak terkilan.. sikit ler.... tapi bersyukur jelah kan?? selagi boleh melihat dengan jelas gambar yang aku amik tapi malas nak edit itu maka ok ler kan.. hihi.. :)

1 comment:

MaMa CyDa said...

sama lah cam aku ... tgn tak bedung hu3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..