klik2..

Tuesday, March 8, 2011

PEREMPUAN BERHATI LEMBUT?

aku ada tuliskan satu n3 yang panas sikit malam tadi.. panas sbb aku sedang marah dan geram dengan orang.. aku setkan n3 aku tuh autopublish petang nanti.. tapi entah mengapa... bila anak buah tuh datang jumpa dgn aku.. walaupon aku masih marah.. hilang plak kemarahan aku tuh... dan.. aku mendeletenya.. dengan senang ati.. dan gumbira..
from google..
biasalah.. kalau kiter nyer marah kita hold skejap mmg dia jadik makin kureng.. dan.. sebab dah semalaman.. sempat pulak bercerita kat lelaki berbadan sasa a.k.a en hubby.. maka hilang dan release dah rasa tak best aku tuh.. alhamdulillah..

tak kirelah.. kalau aku berhati lembut.. mmg wajar aku begitu... mengapa perlu keras penuh dengan keegoan dan kemarahan.. aku mmg boss.. tapi aku tetap aku.. masih berhati lembut walau ada kalanya aku sekeras batu.. kerak nasik kalau kena rendam pon lembut gak kan..

kalau korank ada perempuan yang macam aku.. jadik boss ke.. mak ker.. bini ker.. korang sabar ya.. sbb kami akan cuba mengekalkan kelembutan dan keayuan selagi boleh.. hahahaha...

2 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sbb tu biasanya kalau tgh emo aku jarang taip n3..kasik dah besok baru aku tulis jadik bolehla aku menulis ttg perasaan aku dgn tenang sikit tanpa dipengaruhi sebrg emosi..tp takpela kan ..blog pun mmg tpt utk meluah rasa kan..

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..