klik2..

Tuesday, March 8, 2011

QUILLING TOOLS

Okeh.. saya buat sendiri je quilling tools saya.. apa lagi.. pakai lidi satay ler.. yang latest saya buat pakai lidi potato yang gulung² tuh.. lagi besar dan puas hati bila nak pegang..
okeh.. camner nak buat..tajamkan sikit bahagian depan.. pastu belah dua bahagian mata untuk kita selitkan kertas bila nak buat quilling.. senang je kan...

kalau nak gambar lagi jelas boleh tengok kat blog otai paper quilling nih.. klik sini ya.. takpon bawah nih urlnya..
http://azlina-lin.blogspot.com/2010/07/handmade-bamboo-stick-quilling-tool.html
dalam blog tuh cakap omputih ler.. bulih je paham kan?? gambar dia lagik clear.. pastu banyak yang lin nih ajar tau..

saya juga dalam proses beli... MORE?? klik sini..

2 comments:

ardinihumaira said...

dni nak terai gak la buat ni :D

asma HazeLnut said...

kak effi..nur xleh komen la kat blog BELAJAR tu =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..