klik2..

Thursday, March 3, 2011

RESTORAN AL KABSAH AL ARABIAH - NASI ARAB

oK.. nih n3 ketiga pasal nasik arab.. dan restoran ketiga yang kami terjah.. venue.. berhampiran simpang masuk ke taman ampangan, seremban.. dekat dengan sek keb paroi.. dok kat tepi jalan jer.. budak kat kedai tuh bgtau dah bukak since Januari.. disebabkan itulah laluan setiap ari.. maka saya dah perasan kedai nih beberapa minggu lepas..

malam sebelum besday akif tuh kitowang pegi.. ajak sekali mak dan ayah mertua.. okeh.. kami order nasik kabsah untuk 3 org, kebab dan minuman.
dalam gambo atas tuh restoran dari tepi jalan.. pastu gambar kebab.. dia tak gulung yang kawan².. camtuh kot kebab org arab.. pastu gambar nasik dalam dulang besar.. (memang banyak sbb untuk 3 org je tuh..)..bawah tuh gambar mak ngan apak mertua, firas dan gambar abang² beraksi.. boleh tahan besar restoran nih.. dan siap ada surau dan tempat wudhu yang selesa..

bab makan plak.. ok.. cuma saya kurang gemar kambing.. jadi bila nasi ada rasa kambing saya boleh rasa sesangat.. yang lain ok lah.. kalau nak rasa try ler gi..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..