klik2..

Wednesday, March 23, 2011

SOALAN PEPERIKSAAN UNDANG-UNDANG KERAJAAN

Sekarang musim peperiksaan kah??? aku pon tidak ketahui.. manalah hendak aku membelek jadual peperiksaan itu.. setelah lepas.. semuanya tidak mahu aku lalui sekali lagi.. penat woo.. kepala dan tangan sangatlah penat.. menulis banyak.. berfikir banyak..

cuma.. agak ramai yang meminta.. yang mengemailkan.. meminta aku soalan yang lepas.. pasti boleh.. kalau ramai² meminta sekali lebih senang kerja aku.. jadi mintalah ramai².. ramai² aku hantarkan.. soalan contoh sahaja aku ada.. yang jawapannya.. dah aku ceritakan disini.. jika mau tahu.. klik disini ya..

31 comments:

MaMa CyDa said...

wahhh ... bagus ko nih. walaupon aku bukan org gomen tp nnt kot ms memerlukan aku nak gak cth soklan tuh yek ... bkn tuk akulah .. tp tuk cik abg tercinta :D

Anonymous said...

saya nk jgk soalan contoh..nk exam bulan 4 ni..email ke sarazy_1986@yahoo.com
tqvm..:)

Delima said...

Assalammualaikum...sy nak contoh soalan puan... naznayy@gmail.com

Thanks :)

Yazid Hadzrim said...

saya nak contoh soalan lepas2 bleh? untuk kertas 5102A dan B. jasamu dikenang

Anonymous said...

salam puan....boleh x sy nk mtk salinan soalan tu...email sy nurulasmalia@fama.gov.my...tq..

Anonymous said...

assalam puan...mohon share soalan periksa undang2 kerajaan...email saya aniza443@yahoo.com.my..terima kasih.

Mama Mirza said...

semua telah diemailkan ya..

Rizan Harith said...

contoh soalan perintah am (GO).. ejay_pdtown@yahoo.com
terima kasih puan

Zakaria Khalid said...

Assalamualaikum..bole tolong email kt saya contoh2 soalan yang lepas..bagi soalan 5102 A dan B..khalidzakaria80@gmail.com
Terima Kasih..

Mama Mirza said...

Telah diemailkan ya..

Aidil Firdaus said...

Puan,mohon soalan 5102A dan B, e-mailkan fiq_douse@yahoo.com

Aidil Firdaus said...

Terima kasih puan..sorry bnyk hantar comment..hehe

Anonymous said...

assalamualaikum puan...mohon share soalan periksa undang2 kerajaan (soalan 5102A dan B)...email saya ridzuan_rozaid@yahoo.com
terima kasih.

azlan azan said...

assalam puan...mohon share soalan periksa undang2 kerajaan...email saya azlanazan542@gmail.com..terima kasih

Anonymous said...

assalamualaikum puan...mohon emailkan soalan exam 5102 A & B..email sy ctsaraluv@yahoo.com terima kasih...

MURNI MASREENA MOHD DISA said...

Assalammualaikum wbt..

Nk minta puan tlg emailkan pada saya soalan lepas2 untuk subject undang2... paper 1 lagi dah lulus... Undang2 fail pulak... Terima kasih... :)

murni_masreena@yahoo.com

Anonymous said...

sy pon nak jgk contoh soalan blh x? ni email sy es_esmy88@yahoo.com

selipar diadora said...

Assalamualaikum..boleh tolong email kt saya contoh2 soalan yang lepas..bagi soalan 5102 A dan B..zirulzalie@yahoo.com
Terima Kasih..

Mama Mirza said...

Waalaikumusalam.. telah saya emailkan ya..

Muhamad Aslam Ahmad said...

salam boleh saya dapatkan contoh soalan2 peperiksaan undang2?

imanhaziq@gmail.com

terima kasih...

Lynn said...

saya pun nak juga contoh utk 5102b....tq...razlinraazali@gmail.com

Nisa' said...

Assalamualaikum puan, ada exam 29 dan 30 oktober ni. Boleh x tolong emailkan kat saya contoh2 soalan yang lepas untuk 5102 A dan B.

Terima kasih didahulukan... tenkenkei@yahoo.com

MOHD FARID Dzulkifli said...

mohon email soalan soalan 5102A kepada mfarid43@gmail.com, terima kasih

Anonymous said...

Salam puan,mhon emailkn contoh soalan untuk exam pengeshan jwatan ppt n27 pd sy masliana_mci@yahoo.com.my..

Thanks a lot

Haiza Ryza said...

Assalam Puan minta tlg emailkan cth soalan untuk kod peperiksaan 5102 A&B...Terima kasih

faizal jalal said...

Assalamualaikum..bole tolong email kt saya contoh2 soalan yang lepas..bagi soalan 5102 A dan B..faizaljalal82@gmail.com
Terima Kasih..

Anonymous said...

Assalamulaiakum, saya nk jgk soalan contoh..nk exam bulan 4 ni. email saya: joha_ppks@yahoo.com

Mama Mirza said...

Waalaikumusalam..

saya telah emailkan ya.. cuma Haiza Rya kena anta email semula pd saya ya.. email saya.. mirzashoppe@gmail.com..

maaf kalau saya lambat membalas, banyak komitmen lain sekarang..

Anonymous said...

salam...
mohon email soalan-soalan 5102A kepada hasziera@yahoo.com, terima kasih.

Anonymous said...

salam boleh saya dapatkan contoh soalan2 peperiksaan undang2?

shahrulazmiahmad69@yahoo.com

terima kasih...

sadiqati.umaira@gmail.com said...

salam...
mohon email soalan-soalan 5102A kepada sadiqati.umaira@gmail.com, terima kasih. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..