klik2..

Wednesday, April 13, 2011

AKU NAK LEPAK SINI..

*pic from Google
waktu nih.. aku nak lepak kat atas kerusi dengan aku nyer en hubby.. jangan tanya kerusi tuh dok kat mana.. kalau nak tau google internet.. hahaha.. ok... aku tengah tensen.. bila aku tak tau apa aku patut buat untuk selesaikan masalah...

nak tau masalah aku... agak komplicated untuk aku ceritakan... cuma nak bagitau... masalah di tempat kerja.. network... core switch aku problem.. pastu setting dns after migrate file keluar dari server dalam pon problem.. aku tak reti nak selesaikan... 

Ya Allah.. berilah aku kekuatan... aku memang sentiasa belajar bila aku selesaikan kerja² aku... memang tak pernah abis.. tapi aku tak boleh nafikan.. turut mempengaruhi emosi.. aku.. kalau ada masalah.. jiwa kacau.. asik teringat² benda yang tak selesai.. tiba satu tahap.. aku malas nak sentuh pape.. waaaaa... tolong²... bagi aku semangat yang  hilang...
:(

1 comment:

MaMa CyDa said...

Alaaa .. aku nak tolong lelebih pun tak reti. LAst solution dr aku .. pekata ko mintak tulun hubby tercinta ko tuh. Dia kan terel bab2 network nih ^_^

satu lagik ... meh arrr dtg release tensen kat sini ... heeeeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wahai aku.. ingatlah.. kalau hari ini kau mengharapkan langit yang cerah... tapi Pencipta Yang Agung memberikan hujan, guruh, ribut dan badai.. janganlah kau bersedih wahai aku.. kerana kau takkan tahu jika dihujungnya akan muncul pelangi nan indah..
dan jika hari ini kau dapat apa yang kau inginkan, ingatlah kau hanyalah makhluk kerdil yang diberi kesempatan mentadbir.. tapi Yang Maha Kuasa tetap yang menakdir..